Skip to main content

Sådan gør vi

Mens virksomheden fokuserer på deres kerneforretning, finder vi hurtigt og professionelt en kandidat med de rigtige kvalifikationer og udfører alle dele af rekrutteringsprocessen.

  1. Virksomheds & organisationsdrøftelse, Jobanalyse og udarbejdelse af stillingsbeskrivelse
  2. Udarbejdelse af stillingsannonce
  3. Search og tiltrækning, hvor vi sætter fokus på målgruppen med det bedste kandidatfelt og gør en målrettet indsats for at få relevante kandidater frem i lyset. Afhængigt af den aktuelle opgave udarbejdes stillingsannonce (online/print) og der foretages search og søgninger i interne og eksterne kandidatdatabaser. Headhunting anvendes ofte som et vigtigt værktøj og ønskes det, kan denne fase gennemføres uden virksomhedens navn offentliggøres i første omgang .
  4. Udvælgelse – vi administrerer og læser ansøgningerne grundigt igennem og indkalder kvalificerede kandidater til samtale. De bedste af disse præsenteres for virksomheden, hvorefter der gennemføres dybdeinterview, foretages personvurdering og indhentes referencer på finalekandidater.
  5. Rapportering af finalekandidater og rådgivning i forbindelse med ansættelse af den endeligt udvalgte kandidat.
  6. Opfølgning, hvor vi de første måneder efter ansættelsen følger tæt op for at sikre at medarbejderen lever op til forventningerne og får en effektiv start i det nye job.

Kontakt os

Vi har fokus på dig og din forretning. Kontakt os for en uformel snak.

Nyt job?

Er du på udkig efter nyt job?
Send os dit CV her.