Skip to main content

LEDERUDVIKLING

Ledelsesudvikling som giver overskud

Hos Powerby arbejder vi med din lederprofil. Det gør vi for at finde relevante udviklingsområder, som kan gøre dig til en succesfuld leder. For hver dag bliver ledere mødt af nye krav. De kommer fra medarbejdere, kunder, leverandører og det offentlige. Den hastige udvikling kan gøre det svært at have overblik, følge med og sikre kvaliteten i arbejdet som leder.

Ledelse handler om at arbejde med relationerne. Både internt i organisationen og eksternt i forhold til samarbejdspartnere og andre interessenter. Som leder skal du vise vejen, motivere og give plads til at dine medarbejdere udvikler sig og får opfyldt deres forventninger.

Kraftfuld forandringsledelse  

Et fokuseret træningsforløb i praktisk ledelse giver dig kompetencer, der styrker dig i rollen som forandringsagent. Ledelse handler nemlig også om forandringer. Når organisationen står overfor større forandringer, er det vigtigt at kunne vurdere omfanget af forandringsudfordringen og fornemme forandringsparatheden i virksomheden. Det gør dig nemlig i stand til at vælge de rigtige løsninger.

Praktisk ledelse tager udgangpunkt i den enkelte leders situation. Træningsforløbet bliver afviklet i virksomheden med fokus på teori, forberedelse og praktiske ledelsesopgaver. Her bliver forløbet bygget op om den enkelte leders erfaring og forudsætninger. I alle forløb er der fokus på personlig ledelse, personaleledelse og forandringsledelse.

Hvis der er behov for det, tilbyder vi også hjælp til etablering og udvikling af ledergrupper.

Noget at lede efter på alle niveauer

Forløbet i ledelsesudvikling er skabt til mellemledere, afdelingsledere og direktører. Eksempelvis klæder forløbet den nye leder på til rollen i spidsen for sit team. Den erfarne leder får nye værktøjer og en ny måde at arbejde med ledelse på. Samtidig kan et forløb i ledelsesudvikling være med til at onboarde ledere og direktører, som skal performe allerede efter kort tid på posten.

Vi er desuden certificeret partner i Effektfuld Ledelse. Se mere på www.effektfuld.dk 

Få succes som leder og skab resultater der holder! Vores praktiske ledertræning tager udgangspunkt i dig, og hvor du er som leder.

Kontakt os allerede i dag.

Nyt job?

Er du på udkig efter nyt job?
Send os dit CV her.

Kontakt os og hør nærmere

Kontakt os nu