Skip to main content

POWERBY REKRUTTERING

Vi er den rigtige til opgaven

Vi ved, hvor vigtigt det er for din virksomhed at finde de rigtige medarbejdere. Derfor har vi udviklet et grundigt men omkostningseffektivt rekrutteringskoncept. Vores store erfaring med at vurdere personprofiler , samt brug af test og grundig indhentning af referencer, bidrager til, at vi finder den bedste kandidat til jobbet. Vi gennemfører oftest hele rekrutteringsprocessen, men er fleksible  og foretager også personvurderinger af kandidater, som din virksomhed allerede er i kontakt med. Vi tilfører altså en ekstra, professionel dimension til rekrutteringen og arbejder med fuld diskretion overfor kunder og kandidater.

Spar tiden på rekrutteringen og brug kræfterne på at drive din virksomhed, mens vi finder de ønskede medarbejdere til til at hjælpe dig. Afhængigt af den enkelte situation anvender vi DISC- eller MPA-analyser til personvurderingerne.

Der er endnu flere gode grunde til at overlade rekrutteringen til os:

  • Det kan koste din virksomhed dyrt at ansætte den forkerte
  • Du sparer tid på at læse ansøgninger og gennemføre interviews
  • Vi er professionelle i forhold til at administrere og besvare alle henvendelser
  • Økonomisk er det ofte en fordel at outsource rekrutteringsopgaver
  • Dine medarbejdere kan i stedet fokusere på deres primære opgaver

Sådan finder vi den helt rigtige til jobbet

Når vi tager hul på en ny rekrutteringsopgave følger vi en særlig skabelon for processen. Den er udviklet over flere år og giver os en vigtig forståelse for din virksomhed, dens behov og kravene til kandidaterne. Processen ser således ud:

Virksomhed- og organisationsdrøftelse

Vi indleder alle rekrutteringsforløb med at sætte os ind i din virksomhed og dens grundlag. Det gør vi med en grundig samtale om organisering, kultur, værdier og strategiske mål i virksomheden. Samtidig afdækker vi de faglige, sociale og personlige krav, som jobbet stiller til kandidaterne.

Det er også her, at vi får afklaret, om der er profiler, som virksomheden specifikt ønsker – og om der er profiler, som vi ikke må kontakte.

Stillings- og kandidatprofil

Med baggrund i vores indledende analyse udarbejder vi en stillings- og kandidatprofil med tilhørende stillingsannonce.

Search og tiltrækning

Når vi har stilling- og kandidatprofilen på plads, bruger vi vores netværk og relevante cv-databaser, som vi har eksklusiv adgang til. Her går vi på jagt mellem 2,5 millioner profiler.

I nogle situationer lægger vi også en individuel annonceringsstrategi. I så fald står vi også for alt fra booking af relevante medier til screening, indkaldelse og afslag.

Udvælgelse og præsentation

Nu er det tid til at invitere de bedste kandidater til interview.  For at sikre, at vi kommer hele vejen rundt om kandidaten, er vores interviews planlagte og strukturerede. Når vi har dannet os et godt billede af kandidaternes faglige og personlige styrker, præsenterer vi finalisterne for virksomheden. Herefter gennemfører vi dybdeinterviews og personvurderinger, indhenter referencer på finalekandidater og udarbejder en skriftlig kandidatpræsentation.

Ansættelse og opfølgning

Vi står også klar til rådgive i forbindelse med ansættelsen. Det kan både være i forhold til kontraktens udarbejdelse eller konkrete lønforhold. Desuden tilbyder vi individuel opfølgning i de første seks måneder for at sikre, at medarbejderen er kommet godt fra start. Her fokuserer vi på de succeskriterier, som blev oplistet ved ansættelsen.

Garanti og speciale

Vi yder garanti på vores rekrutteringsforløb og har stor erfaring med at rekruttere landsdækkende til følgende brancher: Produktion, auto, ingeniørfag, byggeri, finans og økonomi.

Vi skaffer de rigtige kandidater!

Hold fokus på forretningen og slip din næste rekrutteringsopgave til Powerby. Vi finder de rette kandidater på en hurtig om omkostningseffektiv måde.

Kontakt os allerede i dag.

Nyt job?

Er du på udkig efter nyt job?
Send os dit CV her.

Kontakt os og hør nærmere

Kontakt os nu