Slip den næste rekrutteringsopgave!

Powerby Rekruttering tilbyder et fuldt gennemsigtigt og omkostningseffektivt rekrutteringskoncept, der modsvarer din virksomheds behov for professionel support ved ansættelsen. Vi tilfører rekrutteringsprocessen den energi og professionalisme, der sikrer det rigtige match mellem kandidat og det aktuelle job. I den sammenhæng er vores erfaring med at vurdere forskellige personprofiler op mod en specifik stilling ofte af afgørende betydning.

Vi gennemfører gerne alle faser i rekrutteringsforløbet, men kan også foretage personvurderinger af kandidater, som virksomheden selv er i kontakt med. Det kan være kandidater, der er tiltrukket gennem annoncering eller interne kandidater. Vi har fokus på effektivitet i processen og arbejder samtidig med fuld diskretion for kunder såvel som kandidater. Afhængigt af den enkelte situation anvender vi DISC eller MPA-analyser ved personvurderinger.

Vi rekrutterer primært funktionærer, men også bestyrelsesmedlemmer til mindre og mellemstore virksomheder.

Flere gode grunde

  • Ansættelsen af den forkerte medarbejder kan være meget omkostningskrævende for både virksomheden og den ansatte
  • Du og virksomheden sparer tid på at gennemlæse de mange ansøgninger og gennemføre interviews
  • Vi administrerer og besvarer alle henvendelser professionelt 
  • Virksomhedens medarbejdere  kan i stedet  fokusere på deres primære forretning og arbejdsopgaver
  • Økonomisk er det oftest en fordel at outsource rekrutteringsopgaver

Gennemsigtig prissætning

Tidsforbruget på den enkelte rekrutteringsopgave afhænger meget af kompleksiteten i den aktuelle stilling og efterspørgslen af kandidater indenfor det pågældende område. Tidsforbruget afhænger derfor ikke alene af, om der søges en salgsdirektør eller en salgskonsulent, men i højere grad om der er knaphed på kandidater indenfor området.

Vores pris er beregnet med udgangspunkt i et gennemsnitligt tidsforbrug på 50 timer svarende til et honorar på ca. 1,5 månedsløn. Prisen drøftes og aftales altid individuelt, og ønsker virksomheden selv at påtage sig en del af opgaven eller har den allerede relevante kandidater, reduceres honoraret. Er der tale om en kompleks stilling med få mulige kandidater er honoraret et andet. 

 

 

Vi skaffer de rigtige kandidater!

Hold fokus på forretningen og slip din næste rekrutteringsopgave til Powerby. Vi finder de rette kandidater på en hurtig om omkostningseffektiv måde - kontakt os allerede i dag på tlf.: 41 67 81 80 eller smid os en mail

 

Nyt job?

Bliv en del af vores Kandidatbank i dag!